Over FIRMUS Advocaten

FIRMUS Advocaten is een snelgroeiend, dynamisch en toonaangevend advocatenkantoor gevestigd te Antwerpen dat werd opgericht door advocaat-vennoten Ria Hens (oprichter Hens Advocaten) en Hilde Vermeiren.

Na afloop van haar stage startte Mr. Ria Hens haar praktijk in Wuustwezel. In 1991 bouwde zij haar kantoor uit te Brasschaat onder de naam Hens – Buelens Advocaten. Een drietal jaren geleden ondernam het kantoor de stap naar Antwerpen, alwaar het zich vestigde op de Amerikalei. Tezamen met advocatenkantoor Dilaw vormde zij een associatie onder de naam Dilawhens Advocaten.

Vanaf 1 januari 2016 wordt gekozen voor een nieuwe aanpak en gaat het kantoor verder als FIRMUS Advocaten.

FIRMUS Advocaten biedt een complete juridische dienstverlening aan grote en middelgrote bedrijven alsook aan particulieren – zowel nationaal als internationaal.

Het kantoor beschikt over een gedreven team van een tiental advocaten die allen beschikken over gespecialiseerde kennis en up to date blijven met betrekking tot de actuele stand van wetgeving en rechtspraak.

Met een uitgebreide expertise in verschillende rechtstakken biedt het kantoor oplossingen aan voor een waaier aan juridische problemen, waarbij de focus op het ondernemend vastgoed ligt.

De Kracht van Oplossingen

Firmus is het Latijnse woord voor sterk, stevig, vast en hecht.

Met een hecht team werkt FIRMUS Advocaten aan krachtdadige oplossingen en streeft het kantoor naar een professionele, proactieve en efficiënte aanpak met een heldere en directe communicatie.

Voor uw juridische dienstverlening kiest het kantoor voor een vaste samenwerking en streeft het naar duurzame oplossingen, die hun basis vinden in een gefundeerde analyse met kennis van zaken in combinatie met een betrouwbare begeleiding, een regelmatige rapportering en een doorzichtig systeem van honorering.