Onze visie

 
 

FIRMUS is het Latijnse woord voor sterk, stevig, vast en hecht.

FIRMUS Advocaten biedt een complete juridische dienstverlening aan grote en middelgrote bedrijven alsook aan particulieren – zowel nationaal als internationaal. 

Met een hecht team streeft FIRMUS Advocaten naar krachtdadige oplossingen. Wij staan u op professionele, efficiënte en gepersonaliseerde wijze bij, waarbij we opereren vanuit verschillende werkgroepen.

Het cliënteel kan bij FIRMUS Advocaten terecht voor geïndividualiseerd advies, de redactie van documenten, conflictbegeleiding en het aansturen van een negotiatietraject, vertegenwoordiging bij geschillenbeslechting, procedures en gerechtsexpertises.

Met een uitgebreide expertise in verschillende rechtstakken biedt het kantoor oplossingen aan voor een waaier aan juridische problemen, waarbij de focus op het ondernemend vastgoed ligt.

Advies en conflictbeheersing zijn de norm. Er wordt ingezet op alternatieve geschillenbeslechting en proceseconomische oplossingen. Geschillen worden met een open geest benaderd en ellenlange juridische procedures worden waar mogelijk vermeden.