Meet the team: Lenny Van Hoegaerden

Sinds juni 2018 is Lenny Van Hoegaerden een vaste waarde bij FIRMUS Advocaten. Als officemanager draagt hij in de eerste plaats zorg voor de vlotte werking van het kantoor. Bijkomend tracht Lenny steeds proactief ondersteuning te bieden aan de advocaten van ons kantoor, om zo hun werkdruk enigszins te verlichten.

Omdat Lenny op ons kantoor dagelijks in contact komt met interessante dossiers, werd zijn interesse voor het recht steeds meer aangewakkerd.

Niet bang voor een uitdaging besloot Lenny om zijn professionele bachelor Rechtspraktijk te starten aan de Karel de Grote Hogeschool. Dergelijke initiatieven worden steeds warm onthaald en aangemoedigd vanuit het kantoor.

De combinatie van zijn fulltime baan én opleiding Rechtspraktijk is geen evidentie, maar dankzij de flexibiliteit van zowel FIRMUS Advocaten als KdG wel een haalbare kaart.

Mede dankzij zijn jeugdig enthousiasme en doorzettingsvermogen, zal Lenny binnenkort zijn bachelor afronden. Of hij zich uiteindelijk via een schakeljaar zal wagen aan de opleiding rechten, is een vraag waarop hij het antwoord voorlopig schuldig moet blijven, maar dat sluiten we in elk geval niet uit!

Lenny kan na de uren echt genieten van een looproute in de natuur of een intensieve squashwedstrijd om te ontstressen.

Fun fact: Op de laatste FIRMUS-dag heeft Lenny als kapitein samen met zijn team na een bikkelharde strijd de Firmus-cup in de wacht kunnen slepen!