Meet the team: Ann-Sophie Dondeyne

In juni 2021 behaalde Ann-Sophie haar masterdiploma in de Rechten met een specialisatie in het burgerlijk recht. Hierna zette ze haar academische carrière verder aan de Universiteit Gent, waar ze een master-na-master in het Notariaat volgde. Ze legde zich tijdens deze opleiding toe op het verwerven van een meer diepgaande juridische kennis in het (familiaal)vermogens- en vastgoedrecht. Tot slot behaalde ze in juni 2023 een masterdiploma in Gender en Diversiteit, uit persoonlijke interesse maar ook om het recht vanuit een ander perspectief te bestuderen.

Na dit boeiende parcours besloot ze om in de advocatuur te gaan en op 1 september 2023 startte ze als advocaat-stagiaire bij FIRMUS Advocaten. De veelzijdigheid in de materie en de jonge, energieke sfeer wekte haar interesse in het kantoor. Ze verwacht tijdens haar stage te proeven van het breed scala aan rechtstakken die het kantoor te bieden heeft. In het bijzonder hoopt ze om vele boeiende dossiers in het aansprakelijkheidsrecht, familiaal vermogensrecht en vastgoedrecht op haar bureau te krijgen. Als advocaat hoopt Ann-Sophie haar cliënten de nodige kennis én standvastigheid te bieden in de voor vele intimiderende wereld van het recht.

Na de uren spendeert Ann-Sophie liefst zoveel mogelijk tijd met haar vrienden en ontdekt ze graag alle mooie musea, restaurantjes en plekken die onze stad te bieden heeft. Daarnaast gaat ze in het weekend graag lopen en kookt ze graag. 

Fun fact: Ann-Sophie heeft voor iedere feestdag, seizoen of gelegenheid minstens één bijpassende koffiemok.